Dishoek 6BA Beschrijving en prijzen (Beschreibung und Preisen)

Dishoek 6BA is geschikt voor twee volwassenen met twee kinderen.
Vanaf het entree komt u via een gang links in de kamer, bij de trap is een kapstok en verderop is de badkamer met douche, toilet en wastafel. In de kamer zijn twee stoelen en een comfortabele bank. Bij de oude stookplaats staat een allesbrander. Er is een stereoset met CD, Wifi en TV.

De slaapkamers zijn boven. Deze zijn te bereiken via een korte smalle trap. Boven is op de overloop een ruime 3-deurs hang/leg kast. Alle slaapkamers zijn voorzien van matrassen met moltons, kussens met ondersloop en dekbedden.

In de keuken is een eettafel voor vier personen. Buiten het gebruikelijke keukengerei is er een magnetron en een Senseo. In alle kamers is centrale verwarming. Het huisje heeft aan twee zijden een terras en tuintje. Aan de boskant is er een poort met overpad langs Dishoek 6B-B, die toegang geeft tot het fietspad en de weg aan de duinzijde.
Op het terras aan de achterzijde is tuinmeubilair aanwezig. Aan de voorkant staat op het terras een hardhouten bank, een bistrotafel, franse klapstoeltjes en een parasol. Bij het huisje hoort 1 parkeerplaats.

Kijk op Google Maps en zoek naar Dishoek 6, Dishoek. Bij de punaise een haarscherpe luchtfoto van het huisje.