Dishoek 6 BB Beschrijving en prijzen ( Beschreibung und Preisen)

Dishoek 6 BB is geschikt voor twee volwassenen met twee kinderen. Vanaf het entree komt u via een halletje in de kamer. In de kamer zijn een confortabele bank en stoelen. Naast TV is er een radio met CD speler en platenspeler met een historische collectie moderne en klassieke LP's. Wifi is aanwezig.

Er is een schouw met een allesbrander, daarachter is de ijzeren deur van een oude broodoven. Naast de schouw is een open wenteltrap naar de drie slaapkamers. Deze zijn allen voorzien van matrassen met molton, kussens met ondersloop en dekbedden. Totaal voor 4 personen.
In de keuken is een eettafel met een bank en drie stoelen. Een afwasmachine is ingebouwd. Bestek is voor 8 personen. Er is een Jura espressomachine, kaasfonduepan met rechaud, champagnekoeler, oestermes, ijskast en oven. In de badkamer is een douche en een wastafel. Een wasmachine en een condensdroger zijn beschikbaar in de badkamer. In het huis is centrale verwarming. Achter de badkamer is het toilet. In het schuurtje staan twee fietsen en eenvoudig gereedschap.

Aan drie zijden is een terras en tuin. Buiten staan een grote houten tafel, enige tuinstoelen en een parasol.
Bij het huisje hoort 1 parkeerplaats.

Kijk op Google Maps en zoek naar Dishoek 6, Dishoek. Bij de punaise een haarscherpe luchtfoto van het huisje.