top of page

Dishoek 6BA, vakantiehuis aan het strand in Zeeland

OVER HET APPARTEMENT

 

Entree, keuken en begane grond
Dishoek 6BA is het middelste deel van het oude boerderijtje. De zwarte schuur  is het privé gedeelte van het huis en heeft als nummer 6C. Het achterste deel is Dishoek 6BB is geheel gescheiden zowel binnen als met een hek en een haag, buiten. 
Dishoek 6BA is geschikt voor twee volwassenen met maximaal één kind. Vanaf de entree kom je via een gang links in de kamer, bij de trap is een kapstok en verderop is de badkamer met douche, toilet en wastafel. In de kamer zijn twee stoelen en een comfortabele bank. Bij de oude stookplaats staat een allesbrander. Er is een stereoset met CD,  een televisie en WiFi aanwezig . In de keuken is een eettafel voor vier personen. Buiten het gebruikelijke keukengerei is er een magnetron , een cafetiere en een Nespresso apparaat. In alle kamers is centrale verwarming.

Eerste etage
De slaapkamers zijn boven. Deze zijn te bereiken via een korte smalle trap. Boven is op de overloop een ruime 3-deurs hang-/legkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van matrassen met moltons, kussens met ondersloop en dekbedden.

Lakens en slopen, theedoeken en handdoeken zijn NIET aanwezig. Op aanvraag kunnen tegen betaling laken-pakketten voor de bedden, klaargelegd worden.

Terras & tuin
Het huisje heeft aan twee zijden een terras en tuintje. Aan de boskant is er een poort met overpad langs Dishoek 6BB, die toegang geeft tot het wandelpad door het bos. Op het terras aan de achterzijde is tuinmeubilair aanwezig. Aan de voorkant staat op het terras een hardhouten bank en stoel. In de berging staat een parasol. Als er gasten zijn in 6BB dan hebben zij naar de parkeerplaats toe, overpad langs het terras. Bij het huisje hoort 1 parkeerplaats.

Kosten en prijzen
- Schoonmaakkosten (eenmalig €55,-) zit niet bij de prijs inbegrepen
- Toeristenbelasting niet bij de prijs inbegrepen, is €1,50 per persoon per dag
- Voor actuele prijzen kijkt u op Airbnb Dishoek6BA,  

https://www.airbnb.nl/rooms/41280785?source_impression_id=p3_1620157342_7n9p7rWH6G86WvGA 

Omgeving
Dishoek ligt aan de duinen, op loopafstand van het strand en heeft op loop- en fietsafstand vele pittoreske dorpen als Zoutelande en Koudekerke, om te verkennen. Wat verder weg, op 5 km liggen een aantal prachtige steden zoals Vlissingen en Middelburg. In de omgeving van Dishoek vind je musea, oorlogsmonumenten, forten, zwembaden, speel-/pretparken, rondleidingen, rondvaarten en vele andere culture bezienswaardigheden om te zien én te doen. 
 
Foto’s
bottom of page