top of page

Dishoek 6BB, vakantiehuis aan de Zeelandse kust

OVER HET APPARTEMENT

Entree 

Dishoek 6BB is geschikt voor twee volwassenen met één of twee kinderen. Vanaf de entree kom je via een halletje in de kamer. In de kamer zijn een comfortabele bank en stoelen aanwezig. Naast televisie is er een radio met platenspeler, met een historische collectie moderne en klassieke LP's. WiFi is aanwezig. Er is een schouw met een allesbrander, daarachter is de ijzeren deur van een oude broodoven. In de keuken is een eettafel met een bank en drie stoelen. Een afwasmachine is ingebouwd. Er is een Jura espressomachine, champagnekoeler, oestermes, ijskast en oven.

Eerste etage

Naast de schouw is een open wenteltrap naar de drie slaapkamers. Deze zijn allen voorzien van matrassen met molton, kussens met ondersloop en dekbedden. Totaal voor 4 personen. In de kleinste slaapkamer staat op de kast een kinderbedje. Lakens en slopen, theedoeken en handdoeken zijn NIET aanwezig. In de badkamer is een douche en een wastafel. Een wasmachine en een condensdroger zijn ook in de badkamer. Achter de badkamer is het toilet. In het huis is centrale verwarming.

Terras & tuin
Aan drie zijden is een terras en tuin. Buiten staan een grote houten tafel, enige tuinstoelen en een parasol. Bij het huisje hoort 1 parkeerplaats. In het schuurtje staan twee damesfietsen, een kinderfiets en eenvoudig gereedschap. Als er gasten zijn in 6BA dan is er overpad langs het terras naar de parkeerplaats van de auto. Aan de achterkant is vanuit de tuin een deur naar het verkeersvrije wandelpad door het bos. Gezien de privacy het verzoek de andere niet te storen en de achteruitgang te nemen.

Kosten en prijzen
- Schoonmaakkosten (eenmalig €55,-) zit niet bij de prijs inbegrepen

- Toeristenbelasting niet bij de prijs inbegrepen, is €1,50 per persoon per dag

- Voor actuele prijzen kijkt u op Airbnb Dishoek6BB

https://www.airbnb.nl/rooms/13256537?source_impression_id=p3_1620157721_SUOoi%2FPbHYrGFnUM 

Omgeving
Dishoek ligt aan de duinen, op loopafstand van het strand en heeft op loop- en fietsafstand vele pittoreske dorpen om te verkennen. Wat verder weg, op 5 km liggen een aantal prachtige steden zoals Vlissingen en Middelburg. In de omgeving van Dishoek vind je musea, oorlogsmonumenten, forten, zwembaden, speel-/pretparken, rondleidingen, rondvaarten en vele andere culture bezienswaardigheden om te zien én te doen. Ik heb een lijst van bijzondere uitstapjes en restaurants.
bottom of page