top of page

Wat is er te doen, zien en te beleven op vakantie in Dishoek, Zeeland?

OVER DE OMGEVING VAN DISHOEK

 

Oase van rust

Door haar ligging aan de voet van de duinen is Dishoek een oase van rust. Er zijn geen doorgaande wegen. Het is bereikbaar voor auto's, fietsen, skeeleraars, paarden, honden en wandelaars. Zit in de zon in de tuin of op het terras. Wandel naar het strand , uitzicht op de zee en luister met je ogen dicht naar het geluid van de branding. 

 
Op pad langs de unieke Zuidkust!

Dishoek heeft veel zonuren. Wie klaar is met relaxen, kan heerlijk op pad gaan naar de omliggende dorpen en steden. - Dit populaire vakantieadres ligt namelijk aan de zuidkust van schiereiland Walcheren, op 5 kilometer afstand van Vlissingen, Middelburg en Zoutelande. Must-see: de felrode vuurtoren van Westkapelle. Met helder weer kun je hem zien vanaf een duintop, 12 kilometer noordelijker gelegen. Als je naar het oosten kijkt, zie je de prachtige boulevard van Vlissingen.

Cultuur snuiven
Dishoek ligt aan de duinen, Het huis op loopafstand van het strand en heeft op loop- en fietsafstand vele pittoreske dorpen om te verkennen. Wat verder weg, top 5 km liggen een aantal prachtige steden zoals Vlissingen en Middelburg. In de omgeving van Dishoek vind je musea, oorlogsmonumenten, forten, zwembaden,  rondvaarten en vele   culture bezienswaardigheden om te zien én te doen. Een handig overzicht stuurt Brian je toe, voordat je vakantie begint.
bottom of page