top of page

Dit appartement is tijdelijk niet verhuurbaar

Dishoek 6C, vakantiehuis aan de Zeeuwse kust

OVER HET APPARTEMENT

 

Entree, badkamer, keuken en begane grond

De entree van Dishoek 6C is in een halletje waarbij meteen links de badkamer met douche en toilet is. Iets verder is de trap. Rechtdoor kom je in de halfopen keuken. In de keuken is een combi-oven, afwasmachine en inductiekookplaat aanwezig. In de woonkamer zijn aan twee zijden openslaande deuren. Gelijkvloers is een ruime tweepersoonsslaapkamer met openslaande deuren.

Eerste etage

Op de eerste verdieping bevind zich een tweepersoons slaapkamer die wordt bereikt via een ruime vide waar twee eenpersoonsbedden staan. Lakens en slopen, theedoeken en handdoeken zijn aanwezig.

Terras & Tuin

Dishoek 6C is omgeven door een ruime tuin. Aan de achterzijde grenst het aan Dishoek 6BA. Indien er gasten zijn, dan hebben zij overpad. Bij het huisje hoort één parkeerplaats.​

Kosten en prijzen (op basis van maximaal 5 personen)
- Schoonmaakkosten (eenmalig € 55,-) zit bij de prijs inbegrepen

- Toeristenbelasting niet bij de prijs inbegrepen: € 1,50 per persoon per dag

- In 2021 niet in de verhuur . Hoogseizoen (1 juli - 1 sept.) bedraagt de accommodatie € 1150,- en in het voor- en naseizoen €850,-.per week

Omgeving
Dishoek ligt onder aan de duinen, op loopafstand van het strand en heeft op loop- en fietsafstand vele pittoreske dorpen om te verkennen. Wat verder weg, op 5 km liggen een aantal prachtige steden zoals Vlissingen en Middelburg.  In de omgeving vind je  musea, oorlogsmonumenten, forten, zwembaden, speel-/pretparken, rondleidingen, rondvaarten en vele culture bezienswaardigheden om te zien én te doen. Een handig overzicht vind je op de toeristen website van Dishoek: https://dishoek.com/nl/cat/bezienswaardigheden/ .
 
Foto’s
bottom of page